9788490655306-els-problemes-den-girafa-edicion-en-catalan-alba-editorial9788490655306-els-problemes-den-girafa-edicion-en-catalan-alba-editorial

Els problemes d’en Girafa

Jory John · Lane Smith

También en castellanoTraducción: Irene FiguerasEncuadernación: Tapa dura


Formato: 22x28,5


Páginas: 32


ISBN: 978-84-9065-530-6 Categoría:

Els problemes d’en Girafa tracta, amb molt sentit de l’humor, de la importància de acceptar-nos a nosaltres mateixos i de l’amistat incondicional.

14,90

Descripción

Què?!

Oh! M’has vist el coll. I, és clar, no me’n pots treure els ulls de sobre. La veritat és que no t’ho retrec gens ni mica. És força difícil d’amagar, aquest coll. Sí. Tot és coll, coll, coll… I més coll. No hi ha res a fer. Creu-me, ho he provat tot: fer-me una boleta, encongir-me recargolar-lo sobre si mateix… i res, no funciona. Coll per aquí, coll per allà, coll per tot arreu alhora.

Pfffff…

Doncs seu i fes el que vulguis. Fulleja les pàgines i mira-les, o no. Llegeix les meves queixes, o ves-te’n. No canviarà res. Ja he dit massa, i el llibre encara no ha començat. Segurament t’ho estic fent passar malament. Em sembla que provoco aquesta sensació en la gent, fins i tot a mi mateix…

I doncs… Encara m’estàs mirant el coll, oi? És normal. Es fa difícil de veure cap altra cosa quan hi ha el meu coll pel mig.

Ai…

Información adicional

Peso 0,407 kg