9788490655214-petita-gran-josephine-baker-edicion-en-catalan-alba-editorial9788490655214-petita-gran-josephine-baker-edicion-en-catalan-alba-editorial

Petita&Gran Josephine Baker

María Isabel Sánchez Vegara · Agathe Sorlet

También en castellanoTraducción: Laia Vidal SerranoNúmero de colección: 22


Encuadernación: Tapa dura


Formato: 19,5x24


Páginas: 32


ISBN: 978-84-9065-521-4 Categoría:

16,00

Descripción

Josephine Baker va créixer en un barri pobre d’una ciutat segregada d’Estats Units. Tot i els obstacles va aconseguir tirar endavant com a ballarina. La seva forma de ballar era acrobàtica, improvisada i alhora divertida. Va participar en espectacles a Boston, Nova York i París. Durant la Segona Guerra Mundial, va treballar com a espia, ajudant a la resistència francesa contra els nazis. Mai va deixar de lluitar per la igualtat de drets. Somiava amb que la gent aprengués a viure en pau i sense prejudicis. Josephine Baker va ser una de les estrelles més grans i brillants del món de l’espectacle.

Una col·lecció de contes amb la qual nens i nenes descobriran qui eren i què van aconseguir les dones més importants de la història contemporània. Dissenyadores, pintores, aventureres, escriptores, científiques… Dones úniques i meravelloses de qui aprendre i identificar-se. Dones que, com la Josephine, van convertir un petit somni en una gran història.

Información adicional

Peso 0,357 kg