9788490655283-petita-gran-lucy-maud-montgomery-edicion-en-catalan-alba-editorial9788490655283-petita-gran-lucy-maud-montgomery-edicion-en-catalan-alba-editorial

Petita&Gran Lucy Maud Montgomery

María Isabel Sánchez Vegara · Anuska Allepuz

También en castellanoTraducción: Laia Vidal SerranoNúmero de colección: 24


Encuadernación: Tapa dura


Formato: 19,5x24


Páginas: 32


ISBN: 978-84-9065-528-3 Categoría:

16,00

Descripción

Lucy Maud Montgomery va néixer a una petita illa de Canadà i es va criar amb els seus avis. La seva infància va ser solitària i va trobar consol en els llibres, l’escriptura i la seva imaginació. Va treballar com a professora i periodista. La seva primera novel·la titulada Anna de les Teules Verdes va ser rebutjada per tots els editors però quan finalment es va publicar va ser un gran èxit. Maud havia creat un dels personatges infantils més encantadors de la història i es va convertir en l’autora de literatura infantil més estimada de Canadà i de gran part del món.

Una col·lecció de contes amb la qual nens i nenes descobriran qui eren i què van aconseguir les dones més importants de la història contemporània. Dissenyadores, pintores, aventureres, escriptores, científiques… Dones úniques i meravelloses de qui aprendre i identificar-se. Dones que, com la Lucy, van convertir un petit somni en una gran història.